Bikove zavedite izgledom, a Lavove humorom

zavedite

Čak i ako ste na prvi pogled osvojili muškarca koji vas privlači, ne znači da ćete vrlo lako vezu produbiti ili održati. Evo što se muškarcima zodijaka sviđa, što ih privlači, a što odbija. Iskoristite ove male tajne ako ste započeli neki novi odnos.

Ovan

Prvi muškarac horoskopa ne želi se osjećati kao običan muškarac, već kao ‘jedini’ muškarac. Kad ste s njim, on mora biti centar vašeg svijeta. Kontakt očima, ‘pametna’ pitanja i izbjegavanje pisanja SMS-ova. No ne provodite s njim previše vremena, jer će inače pomisliti da nemate svoj život, donosi Svijet Plus savjete.

Bik

On ne samo da ima bolje vizualno opažanje od većine muškaraca, već ima i izoštrenija čula uopšte. Muškarac Bik ne može promijeniti svoju prirodu i nije kriv što ga privlače žene koje lijepo izgledaju, imaju prelijepu kosu i koje vode brigu o sebi. No niste ni vi krivi što to sad znate i što tu malu tajnu možete iskoristiti i zavesti ga.

Blizanci

Privlače ga britke žene koje su u stanju razgovor održati zanimljivim. Takođe, voli i kada su njegovi prijatelji zainteresovani za vašu inteligenciju. Naravno, pametna žena zna kada je idealno vrijeme prestati pričati i početi slušati.

Rak

Usprkos njegovom tvrdoglavom i teškom karakteru, ovaj muškarac nježna je duša. On traži ženu kojoj može vjerovati, ljubaznu, punu ljubavi, ženu koja će mu biti prava podrška i sigurno utočište. Pokažite mu da ste osjećajne i bit će lud za vama.

Lav

On je karizmatičan i, što se njega tiče, privlačne i inteligentne žene su mu uvijek zanimljive. Međutim, smisao za humor posebna je kvaliteta koja nadmašuje sve druge. To, ipak, ne možete glumiti, no barem znate čime ga možete zavesti.

Djevica

Ne privlače ga žene koje su previše seksi. On želi kompletnu osobu: motiviranu, saosjećajnu, zainteresovanu za život… I moralnu. Međutim, on s druge strane i nije baš toliki čistunac. Može se reći da ga privlače žene koje su ‘zakopčane do grla’, ali s otkopčanim gornjim gumbom.

Vaga

Premda ne njeguje uvijek imidž kao da je upravo sišao s manekenske piste, voli žene sa stilom. Ona ne mora pratiti najmodernije trendove, ni nositi dizajnersku odjeću. Ali žena koja se svjesno odijeva primjereno prilici u kojoj se nalazi odmah će mu privući pažnju, a na kraju i osvojiti srce.

Škorpion

On razumije da je ljubav magična, ali je ujedno i jedan od rijetkih muškaraca koji nema nikakvih problema s tim da partnerka pokazuje čari svoje ženstvenosti. On stalno želi da koristite svoje moći zavođenja jer je tada apsolutno hipnotiziran.

Strijelac

Kod njih se sve svodi na potjeru. Ako spadate među žene koje je lako uhvatiti ili se jednostavno tako brzo zaljubite u njega, vjerovatno će odustati od takve ‘igre’ i tragati za nečim izazovnijim. Ponašajte se kao da su vaša ljubav i naklonost rijetka nagrada i tada će doslovce trčati za vama.

Jarac

Ovaj tradicionalni muškarac se divi ženama koje su u stanju ispuniti iste uloge koje su se u njegovoj porodici ispunjavale generacijama. To ne znači da je ostao u prošlosti ili da nema otvoren pogled na svijet. On jednostavno želi djevojku koja će se svidjeti i njegovoj mami, a koju će i njegovi prijatelji cijeniti.

Vodolija

Muškarca rođenog u ovom znaku je vrlo teško shvatiti jer ima ‘zamagljenu’ granicu između ljubavi i prijateljstva i to tako da je vrlo teško prepoznati gdje se tačno vaš odnos nalazi i može li se uopšte definisati. Najbolje je prvo ga smatrati prijateljem, a zatim pustiti i vidjeti u kojem će se smjeru veza razviti.

Ribe

On želi sigurnost i zato je često zanesen idejom poklapanja koja dokazuje da bi vas dvoje trebali ostati zajedno. No nemojte pretjerivati s konstantnim pritiscima i stalno koristiti izraze poput ‘nama je suđeno’. Umjesto toga, skrenite mu pažnju na sličnosti, pogotovo ako su one pomalo tajanstvene.

( tportal.hr )

Copyright © 2015 Ona21 · All rights reserved · ...